tisdag 20 maj 2014

A positive mind will result in a happy soul

Tjena skaffat mittbena?
Känner mig ovanligt glaad idag, fancy day!! Förmiddagens idrottslektion var inställd, vilket resulterade i att den första lektion började 11.55 . Istället för att ligga hemma och sova tills dess, så stod jag 8.10 för att mocka och lyssna på all bakgrundsljud ett stall innefattar...Medans mina klasskamrater låg hemma och sov. Känner no ångest @ all, utan snarare tvärtom. En stund senare väntade en skön ridtur på galloppbanan med en riktig sommarsol som bara en sommarmorgon kan ge. Mimir jobbade på lika duktigt som vanligt med en härlig framåtbjudning, och hela rörelsemönstret (gångarterna) gick vi igenom.
Kom hem en stund innan bussen rullade mot Växjö för en två timmars lektion innan bussen sedan rullade hemåt igen för att studera lite matte, inför det sista nationella provet som ska skrivas i slutet utav veckan! Plöjde därav igenom två-tre helsidor i matteboken innan norra europas godaste sallad producerades. (a)
Imorgon väntas en långdag med en heldag i skolan, gym och förmodligen årets första bad utomhus om allting går enligt planerat. Kram på er därute!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar