söndag 20 april 2014

Söndag

Får skriva ett snabbt inlägg med lite "update" utan Linus Svenning då...

Vad hände med solen och den gassande solen som väderrapporterna hade utlovat? Besviken Ebba @home med en kritvit och molnfylld himmel. Tanken med dagen var att njuta utav solen och spendera eftermiddagen på hästryggen samt inviga ett par nya ridbyxor. Gick sådär när min storlek var slut i ridbyxorna och solen som försvann bakom molntäcket. Gnäller inte, har ju Mimir kvar att se fram emot hursomhelst! Glädjepiller ;)
Tanken var att ta en längre runda ut i skogen med Mimir och pappa på cykel, för att jobba vidare med tölten. Så roligt när man hela tiden ser framsteg vad vi åstadkommer samt vilken förbättrad kondis han fått. Stor eloge till pållen med andra ord, alltid lika roligt att jobba med!:)
Inte bara Mimir som man får vara stolt över, pappas relation har förändrats avsevärt mycket sen i höstas...Då han på sin höjd klappat lite på någon häst. För någon vecka sen var han med och lunchfodrade i hagen, och älskar att mysa med Mimir (dvs. klappa, gosa, mysa, rykta och kratsa hovar osv). Superkul!:)
Nu blir det till att göra lite som finns på den "2-do" listan inför skolan, mindre roligt att börja skolveckan med prov och inlämningar...
Brukar aldrig "orka" släpa med mig systemkameran till stallet, därav blir det mest mobilbilder att bjuda på. Tur att han är söt som socker ändå!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar