torsdag 1 maj 2014

1:a maj

Känns redan som en lördag, härligt med att fortfarande ha flera dagars ledighet framför sig! Efter en lyckad kväll med agilitykurs, fortsattes Valborg i lugnare tecken. Inledde morgonen/förmiddagen med en 45 minuters fridfull skrittrunda, med solen värmandes mot ryggen. Efter några timmars vila hemma med en riktig och hemmagjord våffelfika ala Ebba, blev det även lite gym innan majbålet med familjen.
Varpå vad jag uppfattar att de flesta ungdomar helst spenderar sitt Valborgsfirande, så ser jag inget roligt med att festa och dricka med allt vad det innebär...Inte sålänge det finns meningsfullare saker att fylla sin fritid med. Efter majbålet var jag istället ruskigt trött efter en händelserik dag och somnade innan klockan slog 10. Skönt att vakna vakna upp utvilad och full utav energi!

Idag så var det äntligen dax för den årliga upplagan av Växjöloppet, ingenting som missades med kameran. Roligt att se många deltagandes ifrån 338 Småland! För er som är nyfikna på lite bilder, hittar dessa häär.
Imorgon väntar en härlig långrunda för att testa en ny ridväg med Mimir och pappa till cykel, ska bli riktigt härligt!
Avrundar inlägget med två bilder ifrån Växjöloppet och slutligen en instagrambild med Mimir :]





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar