måndag 5 maj 2014

Godnatt

Säger vi nu och hej till en tisdag imorgon! 
Helgen försvann i ett svep och måndagen likaså ;)
Red ett kanon dressyrpass i söndags på travbanan i skogen. Bortsett från att Mimir gick som en klocka, gjorde vi en mindre uppskattad upptäckt..Råkade även stöta på en mindre huggorm som låg och njöt av solen i gruset. Kan säga att vi vände på klacken och red åt andra hållet...Enöff Said. 
Måndagen gick lika fort den, ett nationellt prov innan det blev en eftermiddag med självständigt arbete med videoredigering...Ser fram emot slutresultatet, men nog vad roligt det är! 
Väl hemma så blev det en timmes vila innan det blev 1,5 timmes kvällsgym. Inbillar mig att nästan två veckors mental vila ifrån skolarbeten skapat lite mer ork trots att det inte har varit mer fysiskvila för det. Gick bra med andra ord ;) 
Funderar på om morgondagen ska ägnas en premiärcykling till Mimir och rida ett dressyrpass eller om det blir ett konditionspass hemma utan häst. Bortsett från när en redovisning bestämmer sig för att fastna inför kommande redovisning i samhällskunskap. Tar dagen som den kommer och få se vad det leder till helt enkelt. Sålänge väntar en välförtjänt sömn, nattinatti.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar